Στο Jam2 studio αγαπάμε την μουσική και κάνουμε τα πάντα, ώστε οι μουσικοί να μπορούν να απολαμβάνουν και να ακούνε την μουσική τους.

Πιστεύουμε στην ποιότητα των υπηρεσιών, στην ποιότητα του περιβάλλοντος και το πιο σημαντικό, στην ποιότητα του ήχου στην πρόβα και την ηχογράφηση .

Το προσωπικό του studio είναι πάντα δίπλα στον μουσικό για να δώσει λύσεις σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις προκύψουν κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο studio.

Οι αίθουσες και οι χώροι του jam2 Studio είναι κλιματιζόμενοι, με εξαερισμό, free wifi hotspot και σε συνδυασμό με τη σχολαστική καθαριότητα των Studios, προσφέρουν ένα άρτιο και επαγγελματικό περιβάλλον προκειμένου να ασχοληθείτε απερίσπαστα με την δημιουργία.

Το Jam2 studio αποτελείται από 2 χώρους. Ο ένας χώρος (STUDIO A) είναι αποκλειστικά για πρόβες.
Ο δεύτερος χώρος (STUDIO B) αφορά αποκλειστικά ηχογραφήσεις – μίξεις – post production, με ανανεωμένο εξοπλισμό κλάσης Α'.

Έχοντας σεβασμό στους μουσικούς, εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας συνεχώς, με λογικές αλλά και πρωτοποριακές λύσεις σε χρόνια προβλήματα των μουσικών.

Υπηρεσίες όπως το On line booking και η δωρεάν πολυκάναλη ηχογράφηση όλων των προβών που γίνονται στο studio, είναι στην κατεύθυνση αυτή.

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για το σύνολο των υπηρεσιών μας.

Η εμπειρία και η μουσική διαδρομή του Jam2 studio crew (TRADEMARK - LOVE IN SADNESS - ΡΟΔΕΣ - D VOLUME - ΤΙΓΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - SORRY GUYZ - ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΟΤΣΑΝΗ) αλλά και η εργασιακή εμπειρία στον χώρο των media (Rock fm - Rodon fm - Skai fm - Τηλεόραση) είναι η εγγύηση ότι σε μας θα βρείτε την κατανόηση και την γνώση που θα σας οδηγήσει εκεί που εσείς θέλετε να φθάσετε.

Με εκτίμηση
Χρήστος Διακουμής - Jam2 studio crew

 

 


 

Υπηρεσίες:

 

Recording

Το Jam2 studio πιστό στην φιλοσοφία του, να προσφέρει συνεχώς νέες δυνατότητες μουσικής έκφρασης και υπηρεσίες στους μουσικούς, ολοκλήρωσε την δημιουργία του νέου Recording studio, Studio B.

Ένας καινούργιος σταθμός εργασίας, με νέο recording και control room, σχεδιασμένος έτσι ώστε να συνδυάζει τον σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομές κλάσης Α, με την άνεση και την καλαισθησία.

Με αιχμή του δόρατος την Universal Audio Apollo και τα UAD powered plugins σας δίνετε η δυνατότητα να φθάσετε την μουσική σας εκεί που πραγματικά έχετε φαντασθεί.

Τα UAD powered plugins, είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουν τις παραγωγές τους κάποιοι από τούς μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο.

Ακολουθεί μια μικρή λίστα από τούς καλλιτέχνες που άφησαν τις εμπνεύσεις τους,να περάσουν μέσα από τα πανίσχυρα αυτά plugins πριν γίνουν hits.

Jill Scott, 50 Cent, Chaka Khan, Janet Jackson, Alanis Morissette, Garbage, Snow Patrol ,Goo Goo Dolls, Neon Trees,Korn, Lady Gaga, Sting, Mariah Carey, The Notorious B.I.G., Alicia Keys, The Black Eyed Peas, Whitney Houston, Christina Aguilera.

Ο καμβάς δημιουργίας είναι το CUBASE που σε συνδυασμό με τα UAD powered plugins την τεχνογνωσία, την ακουστική των χώρων, το καλαίσθητο περιβάλλον, την γνώση και εμπειρία των τεχνικών του Jam2 studio, θα απογειώσουν κυριολεκτικά το τελικό αποτέλεσμα.

Το jam2studio δυναμώνει και ενισχύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του στην ηχογράφηση-μίξη.

Στο Jam2 studio ακούς την μουσική σου.

Jam2 studio recording crew.

 

Σύνθεση - Ενορχήστρωση τραγουδιών

 

Έχεις κάποια μουσική ιδέα, έχεις γράψει μουσική με μια κιθάρα μόνο, γράφεις στίχους και θέλεις να τούς μελοποιήσεις?

Στείλε μας την μουσική σου ιδέα ηχογραφημένη σε κινητό τηλέφωνο και εμείς θα κάνουμε την ιδέα αυτή τραγούδι. Το δικό σου τραγούδι.

Με όποιο τρόπο κι αν έχεις γράψει μία μελωδία, η ομάδα σύνθεσης και ενορχήστρωσης του studio θα σου παραδώσει αυτή την ιδέα μεταμορφωμένη σε ολοκληρωμένο μουσικό κομμάτι.

Στο Jam 2 studio αναλαμβάνουμε να εξελίξουμε την ιδέα σου, να γράψουμε την μουσική, να την ηχογραφήσουμε, να την ενορχηστρώσουμε και να την μιξάρουμε.

Κάνε την μουσική σου φαντασία πραγματικότητα.

Συνεργαζόμαστε με μουσικούς και τραγουδιστές που μπορούν να καλύψουν την πλειονότητα των μουσικών ειδών και στυλ.

Γιατί μουσική έκφραση πρέπει να είναι προσβάσιμη και προσιτή σε όλους.

 

Αναλαμβάνουμε:

 

Σύνθεση - Ενορχήστρωση - Ηχογράφηση - Μίξη - Mastering.

 

H διαδικασία:

 

Αν μένετε εντός Αττικής:

Έρχεστε στο studio και ηχογραφείτε την ιδέα σας με το όργανό που θέλετε, ή απλά τραγουδάτε αυτό που έχετε σκεφτεί.

 

Αν μένετε εκτός Αττικής:

 • Στείλτε μας την μελωδία που σκεφτήκατε τραγουδισμένη από εσάς.

ή

 • Στείλτε μας την φωνή σας με την συνοδεία κάποιου οργάνου.

ή

 • στείλτε μας την μελωδία σας παιγμένη σε κάποιο όργανο.

 

Στην συνέχεια συνθέτουμε και ενορχηστρώνουμε την μουσική που ταιριάζει στην ιδέα σας. Εδώ μπορείτε να ζητήσετε η σύνθεση, να είναι του μουσικού στυλ που σας αρέσει και θέλετε.

 

Το βασικό set οργάνων που προσφέρουμε είναι:

 1. Τύμπανα
 2. Μπάσο
 3. Κιθάρα ή πιάνο.

Υπάρχει δυνατότητα, αν το επιθυμείτε, να ηχογραφηθούν επιπλέον όργανα στο τραγούδι σας.

 

Στην περίπτωση που θέλετε να γράψετε φωνητικά στην μουσική που θα σας ετοιμάσουμε, ισχύουν τα παρακάτω:

 

 1. Αν είστε κάτοικος εκτός Αθηνών:
  • Σας στέλνουμε το ηχογράφημα σε μορφή mp3.
  • Ηχογραφείτε την φωνή (φωνές).
  • Μας στέλνετε το αρχείο (αρχεία) της φωνής.

    

 2. Αν είστε κάτοικος Αθηνών:
  • Έρχεστε στο Jam2 studio και ηχογραφείτε τα φωνητικά.

    

Και στις 2 αυτές περιπτώσεις εμείς αναλαμβάνουμε την τελική επεξεργασία των φωνητικών.

 

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει:

 • Tuning
 • Quantizing
 • Effects
 • Vocal riding
 • Harmonizer
 • Editing

Το όλο project ολοκληρώνεται με την διαδικασία της μίξης και του mastering.

 

Παρατηρήσεις και αλλαγές δεκτές χωρίς χρέωση:
 • Μία αλλαγή μετά την αποστολή του mp3 για την ηχογράφηση της φωνής.
 • Μία αλλαγή μετά το τελικό mastering.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες αυτής της υπηρεσίας. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - 2102625671 - 6948073847.

 

Αν αυτό που σου λείπει είναι η μουσική, το Jam2 studio θα κάνει την μουσική σου φαντασία πραγματικότητα.

Ακου την μουσική σου.

 

 


 

 

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ στο Jam2 studio

 

Σχεδιάζοντας ένα προσβάσιμο περιβάλλον το οποίο να διευκολύνει τα άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο και τα άτομα με προβλήματα όρασης, είναι σήμερα το μέτρο που καθορίζει ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον, απαραίτητο για την ποιότητα ζωής όλων των μελών της κοινωνίας, την αναβαθμίζει και της προσδίδει αξία. Το τελικό ζητούμενο είναι το ανθρωποποίητο περιβάλλον να εξυπηρετεί τον άνθρωπο καθ' όλη τη διάρκεια της ζωή του.

Τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) αποτελούν το 10% του γενικού πληθυσμού και στο ποσοστό αυτό εντάσσονται τα άτομα με:

 • κινητικές αναπηρίες
 • Αισθητηριακές (οπτική, ακουστική)
 • Νοητική αναπηρία

To Jam2 studio πιστό στην φιλοσοφία του να δίνει βήμα έκφρασης σε όλους όσοι θέλουν να εκφραστούν μέσω της μουσικής, εξυπηρετεί πλέον και Ατομα με αναπηρία.

Στο ανανεωμένο recording studio, studio B, υπάρχει όλη η υποδομή γαι να εξυπηρετηθούν ΑΜΕΑ.

Είμαστε περήφανοι για αυτό το έργο και είναι τιμή μας που θα μπορούμε να συμβάλουμε, έστω και λίγο, στην ψυχική ανάταση και την δημιουργικότητα των συμπολιτών μας που δεν έχουν την άνεση για φυσική πρόσβαση σε studio ηχογράφησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 2102625671.

 

 


 

 

Επικοινωνία - Jam2 Studio

 

Jam2-studio-Logo

(Υπέυθυνος: Χρήστος Διακουμής)
Διεύθυνση : Ερμιόνης 12
ΤΚ : 13122
Πόλη: Αθήνα / Ίλιον

Τηλέφωνο : 2102625671
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web Site :http://www.diakoumisjam2studio.gr/

 

Στο jam2 studio πιστεύουμε στην ποιότητα των υπηρεσιών ,στην ποιότητα του περιβάλλοντος και το πιο σημαντικό,στην ποιότητα του ήχου στήν πρόβα και την ηχογράφηση.

Το προσωπικό του studio είναι πάντα δίπλα στον μουσικό για να δώσει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο studio.

Οι χώροι του jam2 Studio είναι κλιματιζόμενοι με εξαερισμό και σε συνδυασμό με τη σχολαστική καθαριότητα του Studio προσφέρουν ένα άρτιο και επαγγελματικό περιβάλλον κατά την παραμονή σας .

Ακολουθεί λίστα με λεωφορεία που μπορείτε να πάρετε από τον σταθμό τρένου της πλατείας Αττικής.(επι της Λιοσίων)

701 – Αποβίβαση στάση ΕΡΤ. (3 στενά πρίν τη στάση είναι το jam2)

704 - Στάση σχολεία

713–Στάση σχολεία

Β12– Στάση σχολεία

704/713/Β12 Ακολουθείτε την Καπετάν Βέρα,που είναι κάθετη στη λεωφόρο Χασιάς και ξεκινάει ακριβώς απέναντι από την στάση σχολεία.

Στα 200 μέτρα ,στο δεξί σας χέρι και μετά το φανάρι,είναι το Jam2 studio.